Wat wij doen

Wij zijn meer dan een betrokken bemiddelaar. Wij zijn een kennis- en sparringpartner, zowel voor zzp’ers als voor opdrachtgevers: één team met onze TEAMkrachten. Waar nodig springen we bij met onze kennis en vaardigheden.

Ons doel is een goede en vooral lange relatie met onze TEAMkrachten en opdrachtgevers. Dit creëren wij door mee te denken, onze kennis te delen en snel te handelen. Zodat iedereen kan doen wat hij of zij het beste kan, zijn vak!

Onze diensten zijn onder andere: uitzenden, payrolling, werving & selectie, administratieve ondersteuning voor ZZP’ers en opleiding en scholing.


Samen met jou één team

Zonder jou als TEAMkracht kunnen wij geen team vormen. Daarom willen wij ook het beste voor onze zelfstandigen. Jij verdient waar je recht op hebt en daar maken wij ons sterk voor. Op basis van wederzijds vertrouwen zijn wij één TEAM.

Jouw voordelen op een rij:

  • Vanaf dag 1 conform inlener-cao beloond
  • Wekelijks uitbetaling salaris
  • Pensioen opbouwen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Groot werkaanbod
  • Opbouwen werkervaring

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke zelfstandige een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke zelfstandige, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.