Wij zijn team

Hendrik de Vries

Captain - Directeur Team Personeel Team Bouw Team ZZP
“De personele bewegingen van onze (zakelijke) partners kennen is één van mijn taken. Dat maakt elke dag weer tot een inspirerende actie. De wedstrijd winnen is mooi, de sportieve samenwerking is belangrijker!”

Edwin de Vries

Coach - Bedrijfsleider Team Personeel Team Bouw Team Schilders
“Mijn dagelijkse werk is eigenlijk niet anders dan op het sportveld. Teamgeest is heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat iedereen fit is en iedereen op de juiste plek het beste uit zichzelf kan halen. Dit om zo het hele team optimale prestaties te laten leveren.”

Abol Nejabati

Spelverdeler - Consultant Team Personeel Team Bouw Team Metaal&Techniek
"Mijn missie is om bestaande en nieuwe relaties te bedienen met gekwalificeerde spelers die hun vak verstaan en in het vaste team passen. Mijn conditie is er op gericht om iedereen optimaal in te zetten, zodat mijn doel “iedereen tevreden” kan worden gehaald."

Nina Schmitz

Vliegende keep - Consultant Team Personeel Team ZZP
“Weerstand is niet altijd fijn, maar wel functioneel: dat kan ik dagelijks heel goed gebruiken binnen mijn rol als begeleider van vele processen. Werken binnen TEAM Personeel is verfrissend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde, elke keer een mooie wedstrijd!”

Ronald de Vries

Laatste man - Consultant Team Personeel
"Vóór en na de werkzaamheden willen onze medewerkers natuurlijk ook goed worden geïnformeerd. Salarisadministratie en diverse personeelsregelingen moeten goed en op tijd volgens de spelregels worden uitgevoerd. Die rol als ‘laatste man’ van ons team vind ik heerlijk, alles moet kloppen. Ik wil winnen!"

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke zelfstandige een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke zelfstandige, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.