In 10 stappen de juiste kracht

Ben jij op zoek naar een kracht in een bepaalde sector? Wij helpen graag. In de volgende stappen vertellen we hoe wij te werk gaan.


Stap 1: Inschrijven

Op zoek naar een TEAMkracht met de juiste papieren en zorgvuldige ondersteuning? Schrijf je in! Direct bellen of ons kantoor binnen stappen mag natuurlijk ook.

Stap 2: Wij nemen contact op

Zodra wij de ingevulde gegevens ontvangen hebben nemen wij binnen 24 uur contact op.

Stap 3: Kennis maken

Graag maken we persoonlijk kennis. Op die manier weten we precies wat je zoekt en zorgen wij altijd voor de “kracht op de juiste plek”.

Stap 4: Wij gaan op zoek

Aan de hand van de geschetste vacature en onze kennismaking met jou en het bedrijf gaan wij op zoek naar de juiste kracht.

Stap 5: Match!

We hebben een aantal passende CV’s gevonden en gaan hiermee aan de slag.

Stap 6: Screening

Voordat we de kandidaten aan je voorstellen gaan we met hen in gesprek. De kandidaten die na het gesprek door ons als geschikt bevonden worden voor de vacature, stellen we aan je voor.

Stap 7: Sollicitatiegesprekken

Wij stellen een aantal kandidaten voor, jij kiest welke op gesprek mogen komen en wij plannen dit in. Desgewenst zal een TEAM contactpersoon bij deze gesprekken aanwezig zijn.

Stap 8: Kracht gevonden!

De keuze voor een kracht is gemaakt. Nu nodigen wij deze kandidaat bij ons op het kantoor uit. Wij zorgen ervoor dat de kracht helemaal startklaar is om te beginnen.

Stap 9: Welkom bij TEAM

We heten je van harte welkom als lid van TEAM Personeel. De kracht (of jij als opdrachtgever) levert de urenbriefjes wekelijks bij ons in en wij zorgen voor een correcte verwerking hiervan.

Stap 10: Ondersteuning & Begeleiding

Wij denken met mee en leveren maatwerk. Eventuele hindernissen die zich voordoen tijdens de werkzaamheden lossen wij op. Daarbij gaan wij nét dat ene stapje verder. Onze TEAMconsultants zijn stuk voor stuk mensen die goed ingelicht zijn. Dit maakt het voor jou als opdrachtgever mogelijk om snel te schakelen.

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke zelfstandige een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke zelfstandige, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.