Onze diensten

Zelfstandig ondernemer, voor jezelf beginnen, eigen baas zijn, een eigen bedrijf beginnen, het lijkt zo leuk en dat is het ook. Durf, doorzettingsvermogen, vakkennis en ondernemersgeest. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen voor een startende ondernemer. Durf is absoluut noodzakelijk omdat je alle veilige wegen los gaat laten, je handelt voor eigen rekening en risico. Geen werk betekent geen inkomen. Doorzettingsvermogen is een must. Behalve dat je moet zorgen voor klanten, moet je ondertussen werken, je voor diverse dingen laten verzekeren, een administratie bijhouden, voor een jaaraangifte zorgen en btw afdragen.

Het starten van een onderneming is eigenlijk vrij eenvoudig. Je dient je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en bij de Belastingdienst voor een btw-nummer. Tegenwoordig is het ook mogelijk om bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel direct een btw-nummer mee te krijgen.

Heb je vragen? Bel, mail of kom langs.

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke zelfstandige een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke zelfstandige, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.