Wij helpen je met... Opdrachten

 

Bij TEAM Zzp vinden zelfstandigen en opdrachtgevers elkaar.

Ben jij zzp’er en op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij kunnen je daarbij helpen. Naast het grote netwerk van bedrijven en een groot aantal uitdagende projecten weten wij ook de juiste weg te bewandelen. Samen met jou als zelfstandige gaan we kijken welke opdracht het beste bij jouw kwaliteiten aansluit. Wij zorgen er samen met jou voor dat je alles volgens de regels doet en hanteren uiteraard een korte betalingstermijn.

Wil jij TEAMkracht worden en een leuke opdracht hebben onder begeleiding van een goede bemiddelaar? Waar wacht je nog op? Schrijf je in! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke zelfstandige een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke zelfstandige, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.